Om oss

KodachiKai är en förening i Lund för alla er som är intresserade av nördkultur som Japansk manga, anime, cosplay, TV-spel, Karaoke, Brädspel, Rollspel, och mer därtill! Medlem är du som har köpt biljett till vårt konvent Kodachicon, eller har löst medlemskap någon gång under året. Med medlemskap har du rätt att komma på alla våra möten och evenemang, och möjlighet att med oss skapa egna evenemang.

Som förening har vi varit aktiva i över 10 år, och där pendlat från ett tiotal medlemmar till de upp över 600 medlemmar som vi har idag! Vi driver flera olika konvent i Lundatrakten, där vi räknar in Kodachicon, Kodachikun, och även ett event som hete Storkun. Utöver våra konvent så har vi ”minikonvent” varje måndag, där vi sitter och pratar, umgås, tittar på film, och ibland har vi nån workshop också.


Kodachikai är en förening som är med i förbundet Sverok

Sverok är Sveriges största ungdomsförbund. 83 000 medlemmar i 1 300 föreningar över hela landet samlar, utvecklar och sprider spelhobbyn. I Sverok startar och driver ungdomar sina egna föreningar på egna villkor och skapar verksamhet tillsammans. Rollspel, lajv, brädspel, figurspel, e-sport och LAN utgör de huvudsakliga verksamheterna bland många andra.

Sverok Skåne är det sydligaste distriktet i Sverok och omfattar Skåne län. I dag omfattar distriktet runt 250 Sverok-anslutna föreningar, som tillsammans bildar och sköter Sverok Skåne.


Presskontakt

KodachiCon är det evenemang vi startat för över tio år sedan som spänner över fyra dagar för barn och ungdomar som är intresserade av japansk media som anime och manga, nördkultur, film, spel, karaoke, utklädning, skrädderi, BBC, rollspel, vikingar, och allt möjligt annat.

Vi samarbetar mer än gärna med press, och kan bidra med bilder, foton, tävlingsresultat och intervjuer. Ni får såklart också gärna kontakta oss med andra frågor relaterade till konventsvärlden.

Kontaktperson för evenemanget är Linus Mårtensson:

Email: press@kodachi.se