EventFunktionärsgruppenKodachicon

Kodachicon 2019

Information

Evenemang av Kodachikai och Kodachicon

Polhemskolan i Lund

Längd: 4 dagar

Kodachicon 2019 står för dörren och med nya tag och nya huvudarrangörer förväntar vi oss att årets konvent kommer vara ännu mer magiskt än vanligt! Välkommen till Sveriges mysigaste konvent!

30 maj – 2 juni så slår vi upp portarna för Kodachicon 2019. Det blir fyra dagar med Cosplay, lekar, rollspel, scenframträdanden, godis, TV-spel, workshops, föreläsningar och allt vad det heter, och med ett sent Kristi Himmelsfärd i år så kommer vi också dra så mycket nytta som möjligt av solen och den härliga värmen som det blir i slutet av Maj!

Under våren kommer vi att avslöja fler roliga aktiviteter, häftiga samarbeten med andra föreningar och annat roligt som vi vet att ni kommer att gilla! Håll koll här på Facebook här i eventet och via vår Facebook sida eller på vår fina hemsida (https://kodachi.se) för mer information om Kodachicon 2019!

För att kunna delta och köpa biljett till konventet så behöver du ett konto på vår hemsida, även om du bara ska köpa endagsbiljett i dörren.

Biljettpriser:
Helhelgsbiljett – 300 kr
Endagsbiljett – 150 kr (Går endast att köpa i dörren)
Övernattningsbiljett 150 kr. (Går bara att lösa in om man har Helhelg)
OBS om du köper biljett på plats så tillkommer en administrativ avgift på 33% vid köp av helg- och sovsalsbiljett. Undantag kan göras för minderåriga.

Kodachicon är en trevligt konvent för både dig som konventet länge och för dig som besöker ditt första konvent! Vi ser fram emot att få träffa dig, välkommen!

På Kodachicon kan man jobba som funktionär, det finns en massa roliga uppgifter och härliga kollegor att ha roligt med under konventet! Allt från entré, städning, dekorera, sälja och mycket mer finns att göra under helgen. Som funktionär får man inträde, sovsal och mat under konventet! Ansökan görs via vår hemsida.

Vi ses i maj

https://www.facebook.com/events/357022214879978/