EventKodachicon

Kodachicon 2020 – 15 års jubileum!

Information

Evenemang av Kodachikai och Kodachicon

Polhemskolan i Lund

Längd: 4 dagar

*edit
Kodachicon 2020 har tyvärr blivit inställt. Eventet kommer ligga kvar på Facebook. För mer information läs våra inlägg som vi gjort i eventet.

Kodachicon 2020 är här och sparkar in dörren som en energifylld tonåring.

2020 är det är som både föreningen Kodachikai och vårt älskade konvent fyller 15 år!! ❤
Det kommer bli en helg fylld med nostalgi och kärlek. Det är tack vare alla våra underbara besökare som vi har tagit oss så här långt!

Under dessa fyra dagar 21-24 maj så fyller vi Polhem med Cosplay, lekar, rollspel, scenframträdanden, godis, TV-spel, workshops, föreläsningar och allt vad det heter.

Under våren kommer vi att avslöja fler roliga aktiviteter, häftiga samarbeten med andra föreningar och annat roligt som vi vet att ni kommer att gilla! Håll koll här i eventet och via våra Facebook sidor eller på vår fina hemsida (https://kodachi.se) för mer information om Kodachicon 2020!

För att kunna delta och köpa biljett till konventet så behöver du ett konto på vår hemsida, även om du bara ska köpa endagsbiljett i dörren.

Biljettpriser:
Helhelgsbiljett – 300 kr
Endagsbiljett – 150 kr (Går endast att köpa i dörren)
Övernattningsbiljett 150 kr. (Går bara att lösa in om man har Helhelg)
OBS om du köper biljett på plats så tillkommer en administrativ avgift på 33% vid köp av helg- och sovsalsbiljett. Undantag kan göras för minderåriga.

Kodachicon är en trevligt konvent för både dig som konventet länge och för dig som besöker ditt första konvent! Vi ser fram emot att få träffa dig och du är varmt välkommen till Sveriges mysigaste konvent!

På Kodachicon kan man jobba som funktionär och det finns en massa roliga uppgifter tillsammans med härliga kollegor att ha roligt med under konventet! Allt från entré, städning, dekorera, sälja och mycket mer finns att göra under helgen. Som funktionär får man inträde, sovsal och mat under konventet! Ansökan görs via vår hemsida.

Har du en förening, företag. butik eller artist alley som vill ställa ut på konventet så går det jätte bra att ta kontakt med oss eller göra en ansökan direkt på vår hemsida.

Vi ses i maj!

https://www.facebook.com/events/647017422516059/