EventKodachicon

Kodachicon 2015

Details

Event by  KodachiCon och våra andra event

Polhemsskolan, Lund

Duration: 4 days

Nu är det gasen i botten dags att börja peppa, längta, stressa och… skrika av lycka?! Den 14:e till 17:e Maj firar KodachiCon tioårsjubileum på Polhemsskolan med vårt första fyradagarsevent någonsin! Det här kan bli antingen det första av många, eller så bli vi slutkörda allihop och så blir det både första och sista, så om du funderat på om du någon gång kanske skulle besöka KodachiCon, se för allt i världen till att det blir denna gången!

Kolla in vår hemsida på http://kodachi.se !

Det ska bli Cosplay! Hearthstone! Musik! League of Legends! Vikingar! Nya Smash! Godis! Mer Cosplay! Artist Alley! En riktig hejdundrandes Cosplayworkshop som håller på hela konventet! En ännu bättre restaurang med fler maträtter och efterrätter! Disko! Auktion! Och om jag så ska behöva köpa dem själv så ska vi bannemej se till att få in NERF-guns och sätta upp stora episka battles med dem också!

Jag lovar, det är inte allt, så för allt i världen! Boka datumen! Tänd tomteblossen! Ta en #cosplayselfie #och #tagga #kodachicon2015! Förra året var vårt bästa konvent någonsin, och i år ska vi få det att blekna!

Vi ses där!

https://www.facebook.com/events/577931922307939